vineri, februarie 16, 2024
spot_img

SNCB incepe testarea serviciilor Wi-Fi la bordul trenurilor

05-sncbSNCB a initiat testarea serviciilor de internet Wi-Fi la bordul trenurilor, care va dura trei luni, pana pe 25 mai. Serviciile de internet vor fi disponibile in aceasta perioada in doua vagoane de clasa I pe linia Eupen-Ostende. In afara orelor de varf si pasagerii din vagoanele de clasa a II-a vor putea testa serviciile oferite in cele doua vagoane de clasa I.
Apelul de oferte pentru acest contract a fost lansat in mai 2015. Din patru oferte primite, in octombrie anul trecut au fost selectionate doua companii, Icomera si Nomad, pentru faza de testare a serviciilor.
In cursul celor trei luni de testare, vor fi facute sondaje privind nivelul de satisfactie a pasagerilor pentru a evalua asteptarile calatorilor privind accesul la internet in trenuri si pentru a compara prestatiile celor doua companii. Daca testul va avea rezultate pozitive, SNCB va evalua apoi costurile si pertinenta implementarii proiectului. Compania va decide apoi daca va oferi aceste servicii gratuit sau nu pentru pasageri, date fiind costurile insemnate pentru implementarea proiectului.

Ultimele Articole