joi, februarie 29, 2024
spot_img

Škoda Transportation deschide o subsidiara in SUA

Skoda-USA_originalŠkoda Transportation a infiintat o noua subsidiara in Statele Unite ca parte a planului companiei de extindere in America de Nord. „Infiintarea diviziei in Statele Unite este rezultatul logic al directiei strategiei noastre catre pietele vestice. In prezent, ne trasam optiunile si selectam proiectele potrivite pentru dezvoltare si crestere pe piata Americii de Nord. Cred ca avem o sansa reala sa avem succes atat in SUA, cat si in Canada”, a declarat Thomas Ignačák, Presedintele Consiliului de Administratie al Škoda Transportation.
„Scopul nostru este sa cream o baza completa in SUA care sa contina dezvoltare de afaceri, departament tehnic, achizitii si management de proiect si productie. Infiintarea Škoda Transportation SUA este primul pas in extinderea planificata pe piata din America de Nord”, a declarat Scott H. Ellis, director de dezvoltare Škoda Transportation SUA.
Pe langa cele doua subsidiare din Ungaria si Germania, Škoda Transportation a inaugurat in 2015 o alta subsidiara in Finlanda cand a cumparat o parte majoritara in compania Transtech. Este singurul producator finlandez de vehicule feroviare si vehicule feroviare urbane. Škoda Transportation a obtinut astfel acces pe pietele din Europa de Nord.

Ultimele Articole