spot_img
vineri, septembrie 30, 2022
spot_img

În gara Chișinău devine operațional sistemul RoTicket, dezvoltat cu sprijinul CFR Călători

În gara Chișinău devine operațional, începând de luni, 20 mai, sistemul RoTicket, dezvoltat cu sprijinul CFR Călători.

sistemul RoTicket

”Începând cu data de 20 mai 2019 călătorii vor putea procura legitimații de călătorie în trafic internațional chiar din gara Chişinău prin sistemul „RoTicket”. Aici a fost recent instalat acest program. Inovaţia a fost posibilă graţie unui acord bilateral încheiat între directorul general al CFM, Iurii Topala, şi directorul general al CFR Călători, Leon Bărbulescu”, a anunțat pe Facebook conducerea CFM (Calea Ferată din Moldova). Facem mențiunea că este vorba de fostul director al societății române de stat la care face referire CFM.

Bilete la Trenul Prietenia, prin sistemul RoTicket

Călătorii vor putea achiziționa legitimațiile de călătorie pentru rutele internaţionale europene, precum şi la trenul nr.105/106 Chişinău-Bucureşti, cunoscut sub numele de Trenul Prietenia.

Casierii de bilete din gara Chişinău au absolvit cu succes cursurile de pregătire a operatorilor de ghişeu în domeniul programului RoTicket, organizate la București de către CFR Călători. Doritorii vor putea procura legitimațiile internaționale de călătorie de la gara din Chişinău.

”Totodată, reamintim că călătorii au posibilitatea de a procura bilete de tip low-cost pentru cursa Chişinău-Bucureşti, conform tarifelor SMART – Prietenia la un preţ de 19 euro. Costul legitimaţiilor pentru cursele internaţionale europene se va achita în lei moldoveneşti. Pentru detalii despre curse, orarul circulației trenurilor, costul biletelor și alte detalii utile, contactați Biroul de informații al CFM la numărul (022)833333 sau accesând pagina web http://cfm.md/”, se mai arată în postarea de pe rețeaua de socializare.

Ultimele Articole