joi, iunie 27, 2024
spot_img

Sistemul feroviar de navetisti din Africa de Sud are nevoie de modernizare

07-south africaMinistrul Transporturilor din Africa de Sud Elizabeth Dipuo Peters a propus reabilitarea sistemului feroviar de transport de navetisti din Africa de Sud. Solicitarea ei vine pe fondul unei anchete conform careia factorii care au cauzat coliziunea trenurilor de calatori din aprilie 2015 care a rezultat in ranirea a 240 de oameni a fost provocat de lipsa lucrarilor de intretinere, factorul uman si o comunicare defectuoasa.
„Rezultatele investigatiei sunt sistematice si includ urmatoarele: lipsa lucrarilor de intretinere, comunicarea defectuoasa, factorul uman si alocarea ineficienta a fondurilor de capital”, a declarat Elizabeth Dipuo Peters.
Serviciul feroviar de navetisti are nevoie de o „reabilitare completa” pentru a se asigura un transport sigur si eficient. „Prasa a lansat un program pentru a transforma si a moderniza transportul feroviar de calatori in Africa de Sud. In acest caz, Prasa va investi aproximativ 9,7 miliarde de euro timp de 10 ani, incepand cu anul financiar 2013/2014”, a adaugat ministrul.
Proiectul include achizitionarea a 3,600 de vagoane noi.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole