spot_img
sâmbătă, mai 28, 2022
spot_img

Licitație pentru sistem de pontaj la STB și controlul accesului angajaților

O licitație pentru sistem de pontaj la STB și controlul accesului angajaților, în valoare de aproape 250.000 de euro, a fost lansată luni.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat luni dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Sistem pontaj și control acces personal în toate unitățile STB SA”.

Valoarea totală estimată a contractului pe care Societatea de Transport București vrea să-l încheie în urma acestei licitații organizate în procedură simplificată este de 1.222.500 de lei, echivalentul a peste 245.000 de euro. Durata contractului va fi de la data semnării și până la data de 31.12.2021, se precizează în anunț. Cel mai probabil, este vorba de o greșeală și, de fapt, contractul va fi valabil până pe 31 decembrie 2022.

Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.Condiții de participare la licitația pentru sistem de pontaj la STB și controlul accesului angajaților

Pentru participarea la procedura de achiziție se solicită certificate emise de organisme independente cu privire la standardele de asigurare a calității. Astfel, operatorii economici ce depun oferte trebuie să facă dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001 sau echivalent.

Garanția de participare este de 12.225 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 24 noiembrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 24 februarie 2022.

Ultimele Articole