spot_img
sâmbătă, iulie 2, 2022
spot_img

Posibilă tentativă de sinucidere la metrou. Circulație îngreunată pe Magistralele 1 și 3

O posibilă tentativă de sinucidere la metrou a dat peste cap, miercuri dimineața, la o oră de vârf, circulația trenurilor pe Magistralele 1 și 3.

Incidentul a fost anunțat inițial de Poliția Capitalei. „În această dimineață, în jurul orei 09.15, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat pe calea de rulare a metroului, la stația Unirii (Piața Unirii 1 – n.red.). La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști și echipe de salvatori. S-au declanșat verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis oamenii legii.

Posibilă tentativă de sinucidere la metrou. Circulația s-a reluat la 9,37

Apoi, și Metrorex a anunțat că, începând cu 09:09, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Piața Unirii 1.

Circulația trenurilor de metrou s-a desfășurat în sistem pendulă între statiile Timpuri Noi –Eroilor și Eroilor – Petrache Poenaru. „Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție. De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: <În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului>”, a precizat conducerea societății de transport subteran din Capitală.

Ultimele Articole