luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Singapore: Temasaek Hodings va prelua SMRT

smrtTemasaek Hodings, prin subsidiara sa Belford Investments, a ajuns la un acord pentru cumpararea actiunilor operatorului de metrou din Singapore, SMRT Corporation.
Conform schemei, toate actiunile vor fi preluate de Belford la o data care va fi anuntata de catre companie contra unei sume 1,68 de dolari pe unitate. Avand un capital impresionant de actiuni SMRT de 1.526.516.090, schema estimeaza SMRT la aproximativ 2,56 miliarde de dolari. Odata finalizata achizitia, SMRT va deveni o subsidiara detinuta in intregime de Temasek si va fi delistata de la Bursa de Valori din Singapore.
Preluarea propusa va intra in vigoare in conformitate cu Legea Companiilor din Singapore si Codul din Singapore privind Preluarile si Fuziunile. Privatizarea va oferi SMRT mai multa flexibilitate pentru a se concentra pe rolul sau primordial de a livra servicii feroviare sigure si de inalta calitate fara presiunile pe termen scurt ale unei companii listate in mijlocul tranzitiei catre un cadru de reglementare conform Noului Cadru Feroviar de Finantare.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole