sâmbătă, septembrie 30, 2023
spot_imgspot_img

Sindicatele Elcatel deschid conflict de muncă cu CFR SA

Alianța Sindicală Drum de Fier Elcatel a depus zilele trecute la CFR SA notificare pentru declanșarea unui conflict de muncă cu această companie.

Deschiderea conflictului are loc după ce Federația Miscare Comercial a depus notificare în data de 21 iulie 2023. În adresa trimisă zilele trecute, Sindicatele Elcatel își manifestă disponibilitatea de a continua discuțiile cu compania pentru semnarea unui nou Contract Colectiv de Muncă.

Conflict de muncă cu CFR SA

Federația Națională a Sindicatelor din Transporturi ELCATEL este o organizație cu personalitate juridică ce reunește, pe baza liberului consimțământ, sindicate profesionale, alianțe sindicale, uniuni sindicale, constituite la nivelul regionalelor, subunităților, societăților comerciale, institute de cercetare, proiectare, informatică, unități medicale și de învățământ, din domeniul de activitate corespondent ramurii transporturi din România, legal și statutar constituite.

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Transporturi Elcatel reprezintă interesele membrilor de sindicat, salariați în activităţile de centralizare și telecomandă, mișcare, linii, electrificare, telecomunicaţii, informatică şi întreținere mecanizată a căii ferate ale Companiei Naţionale CFR SA, precum și filiale ale acesteia: SC Electrificare CFR SA, SC Informatica Feroviară SA, SC Telecomunicații CFR SA și SC Întreținerea mecanizată a Căii Ferate SA.

F.N.S.T. ELCATEL este membră în Alianța Federațiilor Tehnice Feroviare, organizație din care face parte și Federația Mecanicilor de Locomotivă din România. Federația ELCATEL este membru în confederația Blocul Național Sindical.

Ultimele Articole