joi, iulie 4, 2024
spot_img

Șină ruptă pe Sighișoara-Brașov, circulație oprită. Întârzieri enorme ale trenurilor

O șină ruptă pe Sighișoara-Brașov, unde se circulă pe un singur fir, celălalt fiind în proces de modernizare, a cauzat vineri întârzieri enorme ale trenurilor.

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a anunțat vineri după-amiază, printr-un comunicat postat pe site-ul propriu, că din cauza unor probleme la infrastructura feroviară de pe secţia Sighişoara – Braşov (circulaţie închisă din cauza unei şine rupte), trei trenuri ale sale staţionează şi înregistrează întârzieri semnificative.

Acestea sunt:

IR 347 Viena – Bucureşti Nord (întârziere de 309 minute la ora publicării acestei știri)

IC 532 Cluj Napoca/Arad – Bucureşti Nord (întârziere de 189 de minute)

IR 1735 Bucureşti Nord – Baia Mare (34 de minute întârziere).

Șină ruptă pe Sighișoara-Brașov. Circulația a fost reluată la ora 15,00

„Menţionăm că se asigură tensiunea în firul de contact, ceea ce permite încălzirea garniturilor. Totodată, pasagerilor din aceste trenuri li se vor oferi produse preambalate şi apă. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate şi le mulţumește  pentru înţelegere. Se înregistrează întârzieri şi în circulația altor trenuri de călători care străbat această zonă. Programul de circulație în zona afectată se va desfășura în continuare în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA”, a mai precizat operatorul feroviar de stat.

Și tot CFR Călători a anunțat că începând cu ora 15,00 circulația feroviară a fost reluată pe secţia Sighişoara – Braşov.

IN THE SPOTLIGHT

Avansul șantierelor feroviare în luna mai. Un constructor ”a spart norma”

Club Feroviar vă prezintă, ca de fiecare dată când apar informații noi, avansul șantierelor feroviare pentru modernizarea infrastructurii. Acum, situația aferentă lunii mai 2024...

Ultimele Articole