Simplifica procesul de recrutare cu “Cariera Feroviara in Romania”!

Sistemul feroviar se confrunta cu o mare lipsa de specialisti, atat cu studii medii: sudori MIG-MAG, lacatusi, operatori CNC, etc., cat si cu studii superioare, in special ingineri. Cauzele acestei crize de forta de munca ar fi: sistemul educational neadaptat la nevoile pietei, lipsa organizarii de scoli pentru pregatirea lor si lipsa de interes a agentilor economici de a promova astfel de scoli, lipsa interesului de a lucra in industrie, dar si migratia in strainatate.

Club Feroviar a venit in ajutorul companiilor de profil, incercand sa rezolve cateva din aceste lipsuri, prin introducerea platformei “Cariera Feroviara in Romania”, prima platforma de recrutare de nisa, dedicata in principal industriei feroviare si serviciilor adiacente.

Va invitam sa va alaturati proiectului si astfel cei interesati de o cariera in domeniul feroviar vor avea posibilitatea de a cunoaste oferta de locuri de munca intr-un spatiu special creat si dedicat acestui lucru si de a aplica direct la locurile vacante din cadrul companiei dvs.

_______________

Prin acest proiect Club Feroviar urmareste facilitarea procesului de selectie a resursei umane astfel incat o firma sa isi poata ocupa cu costuri cat mai reduse, de timp si financiare, orice post liber din structura organizatorica, putand sa propuna o varietate de moduri de angajare, pentru personal cu orice nivel de studii si calificari.

“Cariera Feroviara in Romania” distribuie toate job-urile adaugate, informatii utile pentru candidati si angajatori, precum si informatii din industria de profil, atat pe portalul de stiri clubferoviar.ro , cat si pe platformele de social media: Facebook si LinkedIn .

Pentru a fi la curent cu cele mai noi job-uri publicate va propunem sa va abonati la Newsletter accesand link-ul www.clubferoviar.ro/abonare-newsletter .