spot_img
luni, noiembrie 29, 2021
spot_img

VIDEO Simona Halep a mers cu trenul. Ce a declarat în gară

Jucătoarea de tenis Simona Halep a mers cu trenul la un turneu din Austria. Ea spune că, de câte ori are ocazia, folosește transportul feroviar.

Simona Halep a profitat de ocazia de a participa la un turneu aflat destul de aproape de Bucureşti, la aproximativ 1.500 de kilometri distanţă, şi, spre surprinderea organizatorilor şi a presei, pregătită să o întâmpine la aeroport, ea a ajuns la Linz cu trenul.

”Un călduros bun venit pentru Simona Halep, care sosește cu trenul pentru a concura la WTA Linz pentru prima dată din 2012!”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a WTA. În postare nu se precizează însă dacă jucătoarea de tenis a venit din România în Austria cu IR Dacia București-Viena sau a mers cu trenul doar de la Viena la Linz.Simona Halep a mers cu trenul. ”Este o experiență plăcută”

La sosirea în gara Linz, Simona Halep a fost întâmpinată de organizatori şi a acordat un scurt interviu.

”Am decis să iau trenul pentru că este o experienţă plăcută. Întotdeauna când am ocazia profit de ea. Ultima dată când am fost la Linz a fost în 2012, deci cu mulţi ani în urmă. Dar da, este un turneu grozav, terenul este frumos şi îmi plac condiţiile. Oamenii sunt drăguţi. Am vrut doar să mai joc câteva meciuri şi de aceea mă aflu aici”, a declarat Simona Halep.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole