duminică, mai 28, 2023
spot_img

Triunghiul Bermudelor la Sihlea: două locomotive defecte, întârzieri enorme ale trenurilor

Din cauza a două locomotive defecte pe M 500, două trenuri ale CFR Călători înregistrează vineri dimineața întârzieri enorme. Ambele locomotive s-au defectat între stațiile Sihlea și Râmnicu Sărat.

Trenul IRN 1654 a plecat din stația Vatra Dornei Băi joi seara la ora 20,40, tractată de EA 431, cu destinația finală București Nord, unde trebuia să ajungă vineri dimineață la ora 5,29. La Suceava, locomotiva a fost schimbată cu EA 255, care însă s-a defectat în stația Sihlea. Trenul și-a reluat circulația în condiții de siguranță cu locomotivă de ajutor sosită de la Buzău (EC 108), cu o întârziere de 150 de minute. Între timp, întârzierea garniturii Interregio Night a ajuns să depășească trei ore (187 de minute la trecerea prin Chitila).

Două locomotive defecte în același loc. R-E 5002 are întârziere două ore

La rândul lui, trenul R-E 5002 a plecat din stația Mărășești vineri dimineață la ora 4,00, tot cu destinația finală București Nord, unde ar fi trebuit să sosească la ora 7,14. Numai că între stațiile Sihlea și Râmnicu Sărat locomotiva EA 567 s-a defectat. „Întârzierea trenului R-E 5002 este generată de o defecțiune tehnică la locomotivă și și-a reluat circulația în condiții de siguranță cu locomotivă de ajutor, cu o întârziere de 110 de minute”, a transmis Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA, la solicitarea jurnaliștilor.

Ultimele Articole