Siemens va livra 60 de trenuri Desiro Cailor Ferate Israeliene

Caile Ferate Israeliene si Siemens au semnat un contract in valoare de 900 de milioane de euro pentru livrarea a 60 de trenuri regionale Desiro HC in urmatorii zece ani. Trenurile etajate pot fi comandate sub forma unor automotoare cu patru vagoane sau cu sase vagoane.
„Aceasta comanda are o importanta strategica pentru noi din doua puncte de vedere. Pentru prima data in istoria companiei, vom livra trenuri complete in Israel. De asemenea, pentru prima data, am comercializat platforma noastra de trenuri moderne Desiro HC in afara Germaniei”, a declarat Sabrina Soussan, CEO Siemens Mobility.
Odata cu semnarea contractului, Siemens a primit prima solicitare pentru 24 de trenuri din care sase trenuri cu patru vagoane si 18 trenuri cu sase vagoane. Comanda include intretinerea primelor 24 de trenuri pe o perioada de 15 ani, constructia atelierului de reparatii din Ashkelon, precum si alte optiuni de intretinere. Trenurile au la baza platforma Desiro HC, construita pentru Rhine-Ruhr Express (RRX), care combina caracteristici premium cu tehnologia de ultima generatie.