vineri, iulie 5, 2024
spot_img

Siemens si Alstom au modificat masurile corective

Companiile Siemens si Alstom au decis sa modifice masurile corective propuse in data de 12 decembrie 2018 Comisiei Europene, pentru a raspunde preocuparilor generate de feedback-ul analizelor de piata. Aceste masuri pastreaza valoarea industriala si economica a tranzactiei – ordinul de marime al vanzarilor comunicat anterior (aprox. 4% din vanzarile entitatii combinate) ramanand neschimbat.
„Cu toate acestea, nu avem certitudinea ca aceste masuri corective vor fi suficiente pentru a elimina preocuparile Comisiei”, au declarat cele doua companii.
Decizia Comisiei este asteptata pana pe 18 februarie 2019.
Masurile corective inaintate in decembrie fac referire cu precadere la activitatile de semnalizare si material rulant.
In septembrie 2017, cele doua companii au semnat un Memorandum de Intelegere pentru a combina divizia de transport a Siemens, inclusiv divizia de tractiune feroviara, cu Alstom. In martie 2018, Siemens si Alstom au semnat un Acord de Combinare a Activitatilor care stabileste termenii si conditiile asupra carora cele doua companii au cazut de acord.
Entitatea rezultata in urma tranzactiei va beneficia de comenzi inregistrate anterior in valoare de 61,2 miliarde de euro si de venituri in valoare de 15,3 miliarde de euro.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole