spot_img
vineri, ianuarie 28, 2022
spot_img

Siemens prezintă noul Mireo Smart

„Smart: 100% accent pe eficiență”, așa își prezintă Siemens ultima sa realizare, dezvăluită publicului luni.

Noul tren are câteva calități, au spus oficialii Siemens prezenți la eveniment: Extindere flexibilă a capacității, disponibilitate rapidă, funcționare fiabilă cu tehnologie sofisticată și preț atractiv bazat pe standardizare.

„Mireo oferă operatorilor de transport posibilitatea de a răspunde flexibil la cerințele de capacitate în schimbare și de a-și extinde rapid flotele cu un produs standardizat, cu timpi de livrare scurți. Clienții noștri beneficiază de un preț atractiv, o fiabilitate excelentă și pachete de servicii opționale”, a spus Albrecht Neumann, CEO al materialului rulant la Siemens Mobility.

„Noul set de tren cu trei vagoane scurtează timpul dintre comandă și pornirea serviciului la maximum 18 luni. Vânzările se fac cu o fișă tehnică, cu echipamente optime și în condiții fixe. Componentele fiabile, testele ample înainte de livrare și un grad ridicat de standardizare asigură că trenul funcționează în mod fiabil chiar din prima zi. Acest lucru face din Mireo Smart o alternativă extrem de viabilă la modernizarea flotei”.

Piese de schimb și pachete de întreținere, precum și contracte de service pot fi cumpărate împreună cu trenurile. Mireo Smart în varianta trei vagoane oferă 214 de locuri, 21 de locuri pentru parcarea bicicletelor, două zone pentru scaune cu rotile, comunicare tren-cale rulare, aer condiționat, servicii de internet, afișaje de informații pentru pasageri, monitoare TFT mari în zonele de intrare și supraveghere completă de securitate.

Mireo Smart se bazează pe platforma de succes Mireo, din care au fost comandate până în prezent peste 180 de trenuri. Primele trenuri Mireo sunt în serviciul de călători pe rețeaua Văii Rinului din iunie 2020. (D.C.)

Ultimele Articole