miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Siemens Mobility, prezentă în zilele de 15 și 16 noiembrie la Standul Carierei Feroviare de la Polijobs 2023

Compania Siemens Mobility va fi prezentă în zilele de 15 și 16 noiembrie 2023 la târgul de carieră POLIJobs în Standul Carierei Feroviare, standul 64-67 | Zona 4, Holul AN din clădirea Rectorat a Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București.

Siemens Mobility, lider de peste 175 de ani în solutii inteligente pentru domeniul transporturilor

Activitatea de bază este reprezentată de materialul rulant, soluții de automatizare și electrificare pentru infrastructura feroviară, sisteme la cheie, sisteme inteligente de monitorizare a traficului, precum și serviciile conexe.

Cu produse și soluții digitale, Siemens Mobility dă posibilitatea operatorilor de mobilitate din întreaga lume să facă infrastructura inteligentă, să crească valoarea în mod sustenabil pe întregul ciclu de viață, să îmbunătățească experiența pasagerilor și să garanteze disponibilitatea. În anul fiscal 2022, care s-a încheiat la 30 septembrie, Siemens Mobility a înregistrat venituri de 9,7 miliarde EUR și a avut aproximativ 38.200 de angajați în întreaga lume.

În România, Siemens Mobility a livrat 120 de trenuri automotoare Desiro cunoscute sub denumirea „Săgeata Albastră”, 10 tramvaie cu podeaua joasă ULF la Oradea și a implementat soluții de infrastructură pentru societățile naționale feroviare, precum și locomotive Smartron/Vectron de ultimă generație.


Vă așteptăm la POLIJOBS, standul 64-67 din zona 4


Te aşteptăm în echipa Siemens Mobility România

Siemens Mobility este locul perfect pentru dezvoltarea profesională a echipelor noastre și oferă perspective excelente de carieră, responsabilități și provocări interesante, precum și un mediu de lucru prietenos.

Compania angajează atât studenți, cât și profesioniști cu experiență, pentru a veni în completarea echipei de ingineri și de specialiști în digitalizare.

Prin prezența la Polijobs 2023, Siemens Mobility vrea să confirme atenția deosebită acordată mediului academic și încearcă să dezvolte parteneriate și acțiuni care să asigure o integrare mai rapidă a viitorilor ingineri pe piața muncii.


”Standul Carierei Feroviare” la POLIJobs 2023

În zilele de 15-16 noiembrie, în cadrul POLIJobs 2023, Carieră Feroviară în România – CFiR  împreună cu Asociația Industriei Feroviare din România – AIF vă invită să vizitați ”Standul Carierei Feroviare” în standul 64-67 – Zona 4.

”Standul Carierei Feroviare” are rolul de a promova și de a oferi o mai mare vizibilitate domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, iar în el vor fi reprezentate mai multe companii care au nevoie de ingineri cu diverse specializări.

În STANDUL CARIEREI FEROVIARE te vor aștepta

Prin participarea la eveniment toți cei care sunt în căutarea unei oportunități de carieră au posibilitatea de a interacționa direct cu angajatorii.

Ultimele Articole