duminică, februarie 18, 2024
spot_img

Siemens a lansat oficial Mireo Smart. Doar 18 luni între plasarea comenzii și exploatarea trenului

Eveniment important astăzi la fabrica Siemens Mobility din Krefeld: primul Mireo Smart își sărbătorește lansarea oficială. Cu aceeași ocazie, Siemens Mobility a anunțat că își extinde opțiunile pentru acționări alternative. Siemens a lansat oficial Mireo Smart.

logo Novatech - mentenanța materialului rulant

„Mireo Smart este un răspuns la provocările unui peisaj de transport în continuă schimbare și la popularitatea tot mai mare a mobilității pe calea ferată. Oferim operatorilor feroviari un tren preconfigurat care poate fi livrat într-un timp foarte scurt și care garantează o fiabilitate și o disponibilitate ridicată”, a declarat zilele trecute Albrecht Neumann, CEO Rolling Stock la Siemens Mobility. „Noutatea constă în faptul că acum oferim Mireo Smart și cu sisteme de acționare alternative. Propunând această opțiune ecologică, le oferim clienților noștri o flexibilitate și mai mare în adaptarea la diferitele cerințe ale rețelelor lor feroviare.”

Siemens a lansat oficial Mireo Smart

Mireo Smart le oferă operatorilor feroviari regionali și de navetiști un proces de achiziție deosebit de eficient, care durează doar maximum 18 luni de la plasarea comenzii până la începerea operațiunilor. Acest lucru le permite operatorilor de transport să reacționeze rapid și flexibil la cererea în creștere și să își extindă flotele fără întârzieri prelungite. Un concept standardizat care permite anumite opțiuni de configurare nu numai că reduce costurile de achiziție, dar simplifică și operarea ulterioară. Procesul de vânzare, bazat pe o fișă tehnică cu condiții fixe, este transparent și necomplicat, ceea ce facilitează comandarea trenurilor.

În timpul acestui proces, clienții pot achiziționa, de asemenea, un contract de service cu un pachet de piese de schimb și întreținere pentru a maximiza rentabilitatea operațiunilor lor.
Cu o capacitate de 214 locuri și spațiu pentru 21 de biciclete și două scaune cu rotile, Mireo Smart oferă cel mai înalt nivel de confort și comoditate pentru pasagerii săi. De asemenea, trenurile sunt echipate cu aer condiționat de mare capacitate, servicii de internet la bord, sisteme de informare a pasagerilor și de monitorizare a securității, precum și ecrane TFT mari în zonele de intrare. Trenurile vor fi fabricate la uzina și unitatea de dezvoltare Siemens Mobility din Krefeld.

Ultimele Articole