spot_img
sâmbătă, ianuarie 28, 2023
spot_img

Și la case mai mari. Întârziere de o zi a unui tren Amtrak

Un tren de pasageri Amtrak cu destinația Florida care a pornit din Virginia a întârziat aproape o zi din cauza deraierii unui tren de marfă și a schimbării  echipajului. Sute de pasageri au staționat în zona rurală din Carolina de Sud ore în șir, cu puține opțiuni.

Călătoria cu trenul auto Amtrak în direcția sud, care a plecat luni seară din Lorton, Virginia, ar fi trebuit să dureze 17 ore, dar încă 20 de ore au fost luate înainte să ajungă la destinație în Sanford, Florida, miercuri dimineață, potrivit apnews.com. Distanța de parcurs a fost de aproximativ 1.000 de kilometri.

Întârziere de o zi a unui tren Amtrak

Un videoclip postat pe rețelele de socializare a arătat un angajat al trenului care a spus pasagerilor că nu sunt luați ostatici, după ce, se pare, unii pasageri au sunat la poliție în legătură cu întârzierea. O deraiere a unui tren de marfă CSX a forțat trenul Amtrak să se oprească de la ruta normală, iar trenul a fost staționat și mai mult într-un oraș al statului Carolina de Sud, când a fost necesară o schimbare a echipajului, deoarece orele pentru echipajul anterior expiraseră, a spus Amtrak într-un comunicat.

Trenul Ro-La permite pasagerilor să călătorească cu mașinile, furgonetele și SUV-urile lor în vagoane speciale. În timpul călătoriei, trenul transporta 563 de pasageri și 350 de vehicule, potrivit Amtrak. „Clienților li s-au oferit actualizări regulate, împreună cu mese, pachete cu gustări și băuturi”, au spus reprezentanții Amtrak. „În timpul călătoriei au fost furnizate și alimente suplimentare de la firmele locale de-a lungul traseului. Personalul de la bord a conlucrat cu proprietarii de animale de companie pentru a satisface toate necesitățile  acestora.”

Trenul CSX a lovit un vehicul neocupat pe șinele din Lake City, Carolina de Sud, luni seara, provocând deraierea a 25 de vagoane și două locomotive, a anunțat compania într-un comunicat. Linia nu a fost curățată până marți seara. „Nu au fost răniți în echipajul trenului și nici materiale periculoase implicate”, a spus CSX.

Ultimele Articole