miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

Se reînnoiește contractul de servicii bancare pentru plata cu cardul la Metrorex

Contractul de servicii bancare pentru plata cu cardul la Metrorex se va reînnoi pentru o perioadă de patru ani, după finalizarea procedurii de achiziție publică.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii bancare aferente activităţii comerciale (plata direct la porțile de acces/turnicheţi cu card bancar contactless, prin POS la casierii şi automate de vândut cartele şi plata online a titlurilor de călătorie încărcate pe cardurile contactless) – contract pe o perioadă de 4 ani”. Valoarea totală estimată a contractului este cuprinsă între 4.533.677 și 9.067.354 de lei.10 stații au rămas nemodernizate

Plata cu cardul la Metrorex este posibilă începând cu data de 14 noiembrie 2019, așa cum a scris la vremea respectivă Club Feroviar.

Metrorex a modernizat sistemul de taxare prin instalarea porţilor de acces care au încorporate validatoare moderne ce au posibilitatea de acceptare atât a cartelelor magnetice, a cardurilor emise de Societatea de Transport Bucureşti STB, cu cardurile altor operatori de transport, cât şi a cardurilor bancare contactless (tip Paywave, Paypass sau similare). Ţinând cont de aceasta, furnizorul va asigura integrarea acestor echipamente cu sistemele băncii în scopul asigurării reconcilierii financiare pentru plățile cu card bancar făcute direct la porţile de acces/turnicheţi. Echipamentele instalate în porţile de acces nu fac obiectul prezentei proceduri.

Până la momentul modernizării sistemului de taxare în cele 10 staţii nemodrnizate (pe Magistrala 4 în special), furnizorul trebuie să asigure la dispoziţia beneficiarului o soluţie de plată şi acces cu card bancar contactless direct la tumichet.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 29 iulie 2024, ora 15:00. Ofertele trebuie să fie valabile până pe 29 ianuarie 2025.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole