spot_img
miercuri, mai 18, 2022
spot_img

Șeful Poliției Metrou beat la volan. Urmărire ca-n filmele americane, apoi cătușe

Brigada Rutieră l-a depistat miercuri seara pe comisarul șef Emanuel Nica, șeful Poliției Metrou beat la volan.

șeful Poliției Metrou beat la volan

”În seara de 29.07.2020, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, în Sectorul 4, un conducător auto, care a fost testat cu aparatul alcool test. Având în vedere că valoarea indicată a fost de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile”, a transmis Brigada Rutieră.

Șeful Poliției Metrou beat la volan. Urmărire și apoi încătușare

Numai că lucrurile nu s-au oprit aici, ci au degenerat într-o scenă demnă de filmele americane. ”După sancționare, bărbatul a urcat la volan și a plecat, în condițiile în care dreptul de a conduce îi fusese suspendat. S-a procedat la măsura urmăririi, bărbatul de 49 de ani fiind imobilizat și condus la sediul subunității de poliție, unde a fost întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Persoana în cauză este polițist în cadrul DGPMB și la acel moment se afla în timpul liber. În prezent este în concediu de odihnă. Din dispoziția conducerii Poliției Capitalei, structura de control intern efectuează verificări cu privire la situația înregistrată”, mai precizează Brigada Rutieră.

Surse din Poliție au precizat că cel în cauză este șeful Poliției Metrou, comisarul-șef Emanuel Nica. În apropierea Parcului Carol, urmărirea s-a terminat. Acolo au găsit abandonată mașina comisarului și pe el cocoțat pe gardul parcului. Încerca să scape de polițiști, dar n-a fost destul de rapid.

Ultimele Articole