spot_img
sâmbătă, martie 25, 2023
spot_img

Ce au discutat într-un parc din Chișinău șeful Căii Ferate a Moldovei și un deputat ACUM

După ce a făcut publice presupusele furturi de cupru și aluminiu de la nodul de cale ferată de la Tighina, deputatul Lilian Carp s-a întâlnit marți într-un parc din Chișinău cu șeful Căii Ferate a Moldovei (CFM), Iurie Topală.

Imaginea în care apar cei doi a fost făcută publică pe rețelele de socializare de către deputatul socialist Grigore Novac.

Carp a spus că Topală l-a sunat și i-a propus să se vadă. „Iurie Topală mi-a adus anumite materiale despre declarațiile pe care le-am făcut anterior cu privire la metalele colorate. Mi-a spus că unele lucruri s-au adeverit și că poate face publice unele informații cu privire la acest caz”, a declarat Lilian Carp pentru TV8.md.

Șeful Căii Ferate a Moldovei i-a dat documente lui Lilian Carp

Și Iurie Topală a confirmat că s-a văzut cu Lilian Carp pentru a-i transmite niște acte. „I-am transmis lui Lilian Carp sesizările noastre care se află la Inspectoratul de Poliție Bender. Am sesizat Poliția pe 31 iulie curent, mult mai devreme decât Lilian Carp a făcut publice informațiile despre acest caz”, a spus șeful CFM, contactat de TV8.md.

Pe 29 august, deputatul Lilian Carp a declarat că la Căile Ferate ar funcționa niște scheme de vânzare ilegală de cupru și aluminiul. Ulterior, parlamentarul a anunțat că va sesiza Procuratura cu privire la aceste presupuse ilegalități. La scurt timp reprezentanții CFM au confirmat că s-au depistat asemenea încălcări și că au fost sesizate organele de drept.

Ultimele Articole