spot_img
sâmbătă, iulie 2, 2022
spot_img

Șef de gară de la AUR. Cum a ajuns feroviarul Titi Stoica în Parlamentul României

După alegerile de duminică, vom avea în Parlamentul României un șef de gară de la AUR – Alianța pentru Unirea Românilor.

șef de gară de la AUR
FOTO Opinia Timișoarei

Titi Stoica nu este șef de gară în România, ci în Marea Britanie, unde s-a stabilit pe 14 februarie 2010,

”Sunt omul bun la toate. Cel mai înalt grad din staţie. Acopăr, de obicei, toate posturile de şef de echipă pe diferitele domenii de activitate, de la mişcarea   trenurilor, la accesul prin turnicheţi, la biroul de bilete”, a declarat deputatul ales, citat de Mediafax.

Șef de gară de la AUR. Titi Stoica pierde la salariu

Ca șef de gară în Marea Britanie, Titi Stoica câştigă aproape 4.000 de lire sterline pe lună. Acum, lasă tot în Regatul Unit şi se întoarce în ţară, dar nu oricum, ci la Camera Deputaţilor, pe un salariu de 2.300 de euro. El declară că vrea să reformeze educaţia, să elimine numirile politice şi birocraţia.

”Eu cred că cel mai mportant lucru este curăţenia din oraşe, traficul, lipsa transportului în comun, birocraţia, cred că este şi ea în top. Şi cred că şi presa are un rol aici”, spune noul parlamentar.

Cât despre respectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei de coronavirul, Titi Stoica are o poziție mai nuanțată: ”Aş purta mască în spaţiile închise, în spaţiille aglomerate, unde nu poţi să păstrezi o distanţă fizică, dar nu mi se pare normal să port mască dacă mă duc să alerg în parc, sau mă plimb pe stradă”.

Titi Stoica a mai precizat că nu va vota niciodată o lege în favoarea minorităților sexuale.

Ultimele Articole