duminică, iulie 14, 2024
spot_img

Secretarul General al International Rail Transport Committee – CIT va participa la Zilele Feroviare 2016

brand-1-380x380Domnul Cesare Brand, Secretar General al International Rail Transport Committee – CIT, va participa în calitate de vorbitor la Zilele Feroviare 2016 – Summit-ul de Investiții Railway PRO.
Activeaza in domeniul Feroviar de peste 20 de ani si a ocupat diferite pozitii in cadrul Ministerului Transporturilor din Elvetia, unde a fost implicat in reforma cailor ferate care a avut un rol major in imbunatatirea transportului Feroviar. De asemenea, in cadrul Companiei de Cai Ferate din Elvetia – SBB, a ocupat functia de Director de Relatii Internationale. In 2011 a fost ales Secretar General al CIT, avand relatii benefice cu organizatiile internationale si cu institutiile europene de profil.

Va susține o prezentare în cadrul panelului “Afacerile feroviare europene intr-un mediu global” din prima zi a evenimentului.

Evenimentul Zilele Feroviare 2016 – Summit-ul de Investiții Railway PRO ediţia a XI-a, care va fi organizat în perioada 11 – 13 octombrie la Bucureşti, reprezintă o platformă de comunicare între operatori, administratori de infrastructură, reprezentanţi ai guvernului şi ai industriei feroviare internaţionale.

Mai multe detalii…

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole