spot_img
duminică, octombrie 2, 2022
spot_img

Secretar de stat la Ministerul Transporturilor, amendat pentru nepurtarea măștii

Secretarul de stat la Ministerul Transporturilor Sorinel Marian Vrăjitoru a fost amendat pentru nepurtarea măștii în cadrul unei conferințe de presă la care a participat alături de ministrul Sorin Grindeanu.

El a primit o amendă de 500 de lei după ce, în timpul unei conferințe de presă susținută în Călărași, acesta a stat la prezidiu fără a purta mască de protecție, ignorând legislaţia în vigoare. Întrebat, la finalul conferinţei, de ce nu respectă legea, Vrăjitoru, fost parlamentar, a tăcut, iar Grindeanu a răspuns, făcând cu ochiul, că subalternul său ar trebui amendat.

Demnitar amendat pentru nepurtarea măștii la prezidiu

Potrivit informațiilor transmise presei de către reprezentanții Ministerului Transporturilor, după conferința de presă, Sorinel Vrăjitoru a fost amendat. Conform procesului verbal intentat de către Jandarmeria Călărași, Vrăjitoru a fost amendat cu 500 de lei.

Secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al vicepremierului Sorin Grindeanu, Sorinel Marian Vrăjitoru a participat marţi la o conferină de presă la sediul Consiliului Județean Călăraşi. Încă de la începutul conferinţei, Vrăjitoru a apărut în faţa jurnaliştilor, alături de Grindeanu, fără a purta masca sanitară de protecţie.

Deputat PSD în perioada 2017-2020, Sorinel Marian Vrăjitoru a fost numit pe 4 ianuarie secretar de stat prin decizie a premierului Nicolae Ciucă.

Sorinel Vrăjitoru a cerut scuze pe Facebook

amendat pentru nepurtarea măștiiUlterior, secretarul de stat a cerut scuze pe pagina sa de Facebook, unde a atașat și o fotografie cu procesul verbal de amendă: ”Am greșit și vreau să-mi prezint scuze public.
Astăzi, într-o conferință de presă, au fost câteva momente în care nu am purtat mască.
Am fost amendat, pe bună dreptate. Am greșit și am plătit amenda, cu promisiunea că nu se mai întâmplă!”.

Ultimele Articole