duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

Seattle lanseaza constructia liniei de metrou usor East Link

seattleAu fost lansate lucrarile la proiectul liniei de metrou usor East Link care va lega Seattle, Mercer Island, Bellevue si Overlake. Linia de 22,5 km are 10 statii care sunt programate sa devina operationale in 2023 ca parte a peste 48,2km de segmente ale liniei de metrou usor.
Proiectul are o valoare de 3,7 miliarde de euro, 1,3 miliarde de dolari provenind din imprumutul alocat de Fondul de Finantare si Inovare a Infrastructurii de Transport (TIFIA) al Departamentului pentru Transport al SUA.
„Am inceput conectarea malurilor de est si de vest a Lacului Washington cu o linie de metrou usor de mare capacitate, un proiect care va revolutiona calatoria catre si din Eastside. East Link va oferi o calatorie rapida si fiabila din centrul Bellevue in centrul orasului Seattle, asigurand un transport de calatori care ne va transforma regiunea”, a declarat Presedintele Consiliului Administrativ al Sound Transit.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole