spot_img
miercuri, decembrie 7, 2022
spot_img

Se suspendă circulația tramvaiului 41, pentru lucrări făcute de Metrorex

Timp de o săptămână, se suspendă circulația tramvaiului 41 din București, a anunțat miercuri după-amiază Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Transport Public București-Ilfov (TPBI).

„Linia de tramvai 41 va fi suspendată în perioada 30.09.2022 (începând cu ora 21.00) – 06.10.2022 (ora 04.00), pentru finalizarea lucrărilor la calea de rulare de la intersecția Str. Brașov/ Piața Drumul Taberei. Pentru preluarea călătorilor, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus înființarea liniei navetă de autobuz 641, care va funcționa între „Piaţa Presei” şi „Ghencea‟ pe Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângaşi, Şos. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea”, a anunțat TPBI, printr-un comunicat.

Se suspendă circulația tramvaiului 41, după care revine pe traseul inițial

Metrorex a dat publicității și ea un comunicat, în care explică de ce este necesară această măsură: „Metrorex face cunoscut publicului călător că, în perioada 30.09.2022, ora 21:00 – 06.10.2022, ora 04:00 va realiza ultima etapă de amenajare a intersecției străzii Brașov cu Bd. Drumul Taberei, prin executarea lucrărilor de readucere pe traseul definitiv al liniei de tramvai nr.41. Lucrările se realizează în colaborare cu Societatea de Transport București și cu Primăria Sectorului 6, Brigada de Poliție Rutieră și Comisia de circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, care vor oferi sprijinul necesar atât pentru asigurarea continuității transportului în comun la suprafață, cât și a cadrului necesar desfășurării operațiunilor. Precizăm că finalizarea lucrărilor în această intersecție va realiza un important nod intermodal de transport prin crearea legăturii directe dintre metrou și transportul de suprafață, precum și un acces mai facil la zonele de interes adiacente. Prezentăm scuze pentru disconfortul creat!”.

Ultimele Articole