spot_img
miercuri, iulie 6, 2022
spot_img

BREAKING Lucian Bode anunță că se ieftinește biletul de aeroport. Cât va costa o călătorie

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat vineri după amiază că se ieftinește biletul de aeroport, la trenurile operate de CFR Călători, dar și la cele ale operatorilor privați.

se ieftinește biletul de aeroport topul OTF de călători
Automotoarele au fost spălate și parfumate pentru șeful statului

Astfel, un bilet pe ruta Gara de Nord-Aeroport Henri Coandă va costa doar 4 lei, față de tariful anunțat inițial, de 8,30 lei.

”Poți merge cu trenul spre Aeroportul Otopeni cu numai 4 lei! Trenul spre Aeroportul Otopeni va circula începând de duminică, la un interval de 40 de minute, 24/24 ore, cu o durată de aproximativ 20 minute. Am avut astăzi discuții pe marginea acestui tarif pe calea ferată, ținând cont de Metodologia de calcul a tarifelor maximale pentru transportul de călători pe calea ferată, dar și de discuțiile purtate cu operatorii feroviari și cu partenerii sociali, aceștia fiind de acord cu propunerea MTIC, în privința prețului călătoriei. Sunt în măsură să vă spun că am reușit să ajungem la un consens și să anunț că prețul unei călătorii pe această rută este de 4 lei”, a scris ministrul pe contul său de Facebook. Un mesaj similar a postat și secretarul de stat Ionel Scrioșteanu, originar din Ilfov.

Se ieftinește biletul de aeroport. Doar la CFR Călători deocamdată

Ieftinirea vizează și biletele CFR Călători, și pe cele ale operatorilor privați. Potrivit ultimelor informații disponibile, anterior ieftinirii, un bilet la Regio Călători costa 8,10 lei, iar unul la Transferoviar Călători – 7 lei.

CITEȘTE și Biletele de tren spre aeroport, România lucrului prost făcut. Războiul prețurilor pe nervii călătorilor

Ultimele Articole