spot_img
duminică, aprilie 2, 2023
spot_img

SCRL Brașov, interesată de mentenanța ramelor Alstom Coradia

Societatea de Reparații Locomotive CFR – SCRL Brașov a trimis firmei Alstom Transport o propunere de colaborare privind mentenanța ramelor Coradia Stream care vor intra în exploatare pe căile ferate din România.

Într-o adresă a SCRL, compania brașoveană menționează faptul că semnarea contractului de achiziție a ramelor Coradia Stream împreună cu serviciile de mentenanță aferente este un moment de mare interes, contribuind la modernizarea transportului feroviar de călători și introducerea unor noțiuni noi în transportul feroviar, cum ar fi mobilitatea ecologică.

SCRL își oferă disponibilitatea de a participa la efectuarea mentenanței trenurilor inter-regionale Coradia Stream în diferite locații unde spune că are subunități de lucru. Compania este prezentă în București, Ploiești, Brașov, Arad, Timișoara, Iași, Suceava, Cluj-Napoca, Galați.

Compania are experiență în repararea locomotivelor electrice de 3400 și 5100 kW, locomotive Eurosprinter, Eurorunner automotoare Siemens Desiro etc.

La semnarea contractului de achiziție (20+17 rame), conducerea ARF a menționat faptul că mentenanța va fi făcută pe o perioadă de cel puțin 15 ani cu posibilitatea prelungirii cu încă 15 ani.

Citește aici mai multe despre semnarea contractului cu firma franceză

Ultimele Articole