miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

VIDEO Premiu special pentru școlarizarea personalului feroviar la GFR și Grampet Group

Un premiu special pentru școlarizarea personalului feroviar la GFR și Grampet Group a fost oferit la Gala Top Firme 2023, care a avut loc miercuri seara la Ateneul Român din București.

”Suntem mândri să anunțăm că Grampet Group și Grup Feroviar Român au câștigat Premiul Special la Gala Top Firme 2023 pentru contribuția semnificativă în educația tinerilor și formarea profesională a acestora. În ultimii șase ani, am reușit să școlarizam nu mai puțin de 1.200 de tineri pasionați de domeniul feroviar, oferindu-le oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile și cariera în acest sector. De asemenea, suntem mândri să anunțăm că am investit peste 18 milioane de euro în formarea de noi mecanici și personal feroviar de specialitate. Acest premiu reprezintă o recunoaștere a angajamentului nostru constant față de educație și formare, și suntem hotărâți să continuăm să investim în viitorul tinerilor și implicit în industria feroviară”, se arată într-o postare de pe contul oficial de Facebook al Grup Feroviar Român.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


GFR și Grampet, premiate la Topul Național al Firmelor Private din România

Premiul pentru școlarizarea personalului feroviar la GFR și Grampet Group a fost decernat la ediția a 31-a a Topului Național al Firmelor Private din România, care a avut loc miercuri seara la Ateneul Român.


De 31 ani, Consiliul IMM-urilor din România organizează cel mai mare eveniment de recunoaștere a meritelor antreprenorilor prin promovarea celor mai performante întreprinderi ale României. În cadrul evenimentului, pe baza informațiilor furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului, în funcție de profitul brut, cifra de afaceri, productivitate și performanță globală în afaceri, au fost acordate mai multe categorii de premii:

  • Naţionale generale (micro, mici, mijlocii, mari şi pentru nou înfiinţate);
  • Naționale, pe domenii de activitate – cod CAEN (micro, mici, mijlocii, mari și pentru nou înființate);
  • Regionale generale și județene (micro, mici, mijlocii, mari şi pentru nou înfiinţate).

În premieră, GFR a depășit cifra de afaceri din 2021 de 771 milioane lei pentru a ajunge la 1,006 miliarde lei în 2022, după cum a scris recent Club Feroviar. Profiturile companiei s-au triplat de la 19,3 milioane lei acum doi ani la 57,9 milioane lei, anul trecut.

Ultimele Articole