miercuri, iunie 7, 2023
spot_img

Au sosit scările rulante la stația de metrou Tudor Arghezi de pe Magistrala 2

La stația de metrou Tudor Arghezi, aflată în construcție pe Magistrala 2, au sosit scările rulante care urmează să fie montate.

„Lucrările la stația de metrou decurg ireproșabil! Acum un an băgam prima cazma în pământ, iar astăzi montăm deja scările rulante. Deci, se poate!”, a scris primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, pe pagina sa de Facebook.

Puteți urmări AICI filmarea de la fața locului.Se lucrează intens la stația de metrou Tudor Arghezi, care va fi gata anul acesta

Noua stație de metrou Tudor Arghezi de pe Magistrala 2, după cea existentă Berceni (fostă Depoul IMGB), ar putea fi gata în 2022, a declarat recent edilul Sectorului 4.

Noua stație de metrou de pe M2 va avea două accese către București și alte trei către Șoseaua de Centură a Capitalei. Este vorba despre prima lucrare de metrou realizată de o autoritate publică locală din România. Valoarea contractului se ridică la 151 de milioane de lei, mare parte provenind din fonduri europene.

Noua linie de metrou care se va întinde pe o lungime de 1,6 kilometri este construită pornind de la stația Berceni, actualul capăt de linie al Magistralei 2 de metrou. Ministerul Fondurilor Europene a aprobat în luna septembrie a anului 2020 cererea de finanțare pentru noua stație de metrou, în valoare de 50 de milioane de euro.

Ultimele Articole