spot_img
luni, martie 27, 2023
spot_img

Scările rulante de la metrou Piața Unirii 2 nu vor funcționa timp de patru zile

Scările rulante de la stația de metrou Piața Unirii 2 nu vor funcționa timp de patru zile, timp în care Metrorex va face lucrări.

”Metrorex informează că în perioada 10 – 13.03.2023, la stația de metrou Piața Unirii 2, se vor efectua lucrări de curățare și refacere a suprafețelor din zona scărilor rulante de la nivel peron la nivel vestibul. Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi asigurată corespunzător prin delimitare cu bandă de semnalizare, iar călătorilor le recomandăm să folosească scările fixe și liftul din imediata apropiere. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat”, se arată într-o postare de joi dimineață de pe pagina oficială de Facebook a societății de transport subteran din Capitală.

Scările rulante de la metrou Piața Unirii 2, folosite pentru urcare și coborâre

La stația menționată, de pe Magistrala 2 a metroului bucureștean, sunt trei scări rulante – două pe sensul de urcare și una pe cel de coborâre – care fac legătura între peron și vestibulul unde se află porțile de acces. Pentru schimbarea magistralei (spre M1 și M3), călătorii folosesc oricum scările fixe, pentru că pasajul de corespondență se află la jumătatea înălțimii stației.

Stația Piața Unirii 2 este una dintre cele mai aglomerate de pe rețeaua de metrou din București.

Ultimele Articole