spot_img
marți, iulie 5, 2022
spot_img

VIDEO Scandal în trenul Timișoara-Baia Mare, provocat de trei migranți algerieni

Un scandal în trenul Timișoara-Baia Mare a izbucnit după ce călătorii au fost terorizați de trei migranți, urcați în vagon de Poliția de Frontieră.

scandal în trenul Timișoara-Baia Mare
FOTO PresaSM.ro

Polițiștii i-au urcat în tren pe cei trei la stația Valea lui Mihai, fiind trimiși spre un centru de azil din județul Maramureș.

Migranții au vrut să îl fure și să îl bată inclusiv pe șeful de tren. Pasagerii au asistat îngroziți la toate aceste scene, mai ales că aceștia au fost urcați în tren fără o minimă măsură de precauție, fiind lăsați în grija șefului de tren.

Potrivit site-ului Presa SM, migranților chiar au reușit să fure un portofel, iar norocul călătoarei păgubite au fost controlorii, care au văzut toată scena și l-au recuperat. Migranții nu s-au oprit și au încercat să fure chiar și din geanta controlorului, dar au fost opriți la timp.

Scandal în trenul Timișoara-Baia Mare. La Carei a intervenit poliția

”Pur și simplu se plimbau printre noi, parcă erau la supermarket în fața rafturilor și nu știau ce să aleagă, eram ca și o marfă pe raft pentru ei, așa încercau pe toată lumea să vadă de la cine pot fura. Noroc cu controlorii că nu i-au scăpat din ochi o clipă și s-au făcut scut între ei și pasageri, ca să nu fure imigranții bunurile pasagerilor”, a explicat un martor pentru  obiectiv-sm.ro.

Văzând că nu o scot la capăt cu controlorul, prin limbajul semnelor, cei trei algerieni l-au amenințat, arătându-i prin gesturi că îi vor tăia gâtul. În municipiul Carei au intervenit mai multe echipaje de Poliție și Poliție de Frontieră, care i-au preluat pe cei trei scandalagii.

Ultimele Articole