marți, iunie 6, 2023
spot_img

Scandal în tren la Medgidia. Un polițist, mușcat de un deținut proaspăt liberat de la Poarta Albă

Un scandal în tren la Medgidia a izbucnit duminică după amiază, când polițiștii au intervenit pentru a da jos un bărbat fără mască și fără bilet.

scandal în tren la MedgidiaUPDATE Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, a anunţat Poliţia Română. El va fi prezentat luni instanţei, cu propuneri legale.

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, în apropierea stației CF Medgidia, au fost solicitați de șeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecție și fără bilet.

La vederea polițiștilor, persoana în cauză a devenit recalcitrantă, a refuzat să își decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliție TF Medgidia, a transmis Inspectoratul General al Poliției Române.

Scandal în tren la Medgidia. Bărbatul era infectat cu HIV

”La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, luându-se măsura imobilizării. În momentul în care a fost încătușat, în jurul orei 15,00, bărbatul a încercat să îi lovească pe polițiști, reușind să îl muște pe unul dintre ei de antebrațul stâng, partea superioară”, se arată în comunicatul dat publicității de IGPR.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză fusese eliberat din penitenciarul Poarta Albă, cu câteva ore mai devreme de incident. Totodată, s-a stabilit și faptul că acesta este infectat cu virusul HIV.

”În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. În prezent, bărbatul se află la sediul Postului de Poliție TF Medgidia, urmând a fi prezentat, în scurt timp, Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Starea colegului nostru este una bună, stabilă. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale de specialitate”, se precizează în comunicat.

Ultimele Articole