spot_img
sâmbătă, mai 28, 2022
spot_img

A fost lansată o licitație pentru implementarea sistemului SCADA la Transurb Galați

Primăria Municipiului Galați a lansat o licitație pentru a implementa sistemul SCADA la Transurb Galați, societatea de transport public din orașul de pe malul Dunării.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Achiziţia Implementării Sistemelor SCADA (Monitorizare, Control și Achiziții de Date) în substațiile de redresare SR1, SR2, SR3, SR5 și SR7”.

Achiziția cuprinde proiectarea de detaliu, furnizarea și montarea echipamentelor aferente sistemului SCADA – Supervisory Control and Data Acquisition – care va prelua datele de la substațiile de redresare SR1, SR2, SR3, SR5 și SR7 aflate în exploatarea Transurb S.A Galați – operator unic de transport public local de persoane cu autobuze, troleibuze și tramvaie din municipiul Galaţi. Astfel, substațiile de redresare vor putea fi monitorizate și comandate de la distanță, dintr-un dispecerat central, fară a fi necesară intervenția personalului de exploatare, se arată în anunțul de licitație.Condiții de participare la licitația pentru sistemul SCADA la Transurb Galați

Valoarea totală estimată a contractului ce se vrea a fi încheiat este de 500.000 de lei, echivalentul a aproximativ 100.000 de euro.

Criteriul de atribuire a contractului este prețul cel mai scăzut. Cu toate acestea, ofertanții trebuie să facă dovada că au furnizat și montat în ultimii trei ani de zile, calculați până la data limita de depunere a ofertelor, produse similare din categoria celor solicitate. Perioada de trei ani se va raporta la data limită de depunere a ofertelor stabilită inițial prin anunțul de participare, chiar dacă ulterior inițierii procedurii această dată vă fi decalată.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 19 octombrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 19 aprilie 2022.

Ultimele Articole