joi, septembrie 28, 2023
spot_imgspot_img

SBB ofera o aplicatie modernizata pentru iPhone

07-SBBSBB a pus la dipozitia pasagerilor o aplicatie “Mobil SBB” modernizata pentru iPhone. Noua aplicatie, dezvoltata de societatea Ubique in colaborare cu pasagerii, a fost lansata in versiunea “Preview”. Introducerea formei definitive a noii versiuni este prevazuta pentru finalul acestui an. Pana la sfarsitul anului, utilizatorii vor putea semnala greseli sau transmite idei de imbuntatire a aplicatiei, care vor putea fi incluse in forma definitiva.
Versiunea noua contine facilitati precum utilizarea Touch ID pentru a nu mai introduce parola la achizitionarea biletelor sau inregistrarea in memorie a parolei pentru achizitionarea de bilete cu o valoare sub 40 franci (36 euro); prezentarea mai vizibila a biletelor cu tarif redus; sau inregistrarea destinatiilor favorite.
Versiunea “Preview” pentru Android a fost lansata din noiembrie 2015, iar compania a primit deja cateva sute de idei din partea utilizatorilor privind posibilitatile de ameliorare.
Pana la introducerea formei definitive a aplicatiilor modernizate, pasagerii vor putea utiliza in continuare forma existenta “Mobil SBB”. Prima forma a aplicatiei “Mobil SBB” a fost lansata in urma cu sapte ani si are peste trei milioane de utilizatori in mod regulat.

Ultimele Articole