duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

Șase ore întârziere la trenul IR 347 Dacia, Viena-București Nord. Probleme la OBB

Trenul IR 347 Dacia, Wien Hauptbahnhof-București Nord, are miercuri dimineață o întârziere de peste șase ore.

UPDATE CFR Călători a transmis că din cauza inundaţiilor de pe reţeaua feroviară austriacă şi a circulaţiei cu orar modificat pe reţeaua feroviară ungară, trenul IR 347 Viena – Bucureşti Nord va sosi cu întârziere în România. În locul lui va circula trenul IR 12047 pe ruta Arad (pl. ora 15.15) – Bucureşti Nord (sos.ora 01.38).

”CFR Călători informează că circulația trenului internațional IRN 347 înregistrează o întârziere de peste 360 de minute din cauza unor probleme în circulație pe rețeaua MAV. Călătorii care au avut legitimații de călătorie la acest tren au fost preluați de trenurile în circulație. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident şi le mulţumește pentru înţelegere”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul operatorului feroviar de stat.

Trenul a plecat aseară la ora 19,42 (ora Austriei) din Viena și urma să ajungă la destinația finală, București Nord, la ora 15,05. El ar fi trebuit să intre prin punctul de frontieră Curtici la ora 3,49.

 

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole