spot_img
joi, mai 19, 2022
spot_img

Sankt Petersburg comanda metrouri in valoare de peste 57 milioane euro

Vagonmaš, subsidiara a Škoda Transportation, a castigat o licitatie pentru furnizarea a 7 metrouri din gama NěVa in orasul Sankt Petersburg. Fiecare metrou este compus din cate sase garnituri iar valoarea contractului se ridica la 4 miliarde ruble (57,5 milioane euro).

Primele metrouri vor fi livrate catre sfarsitul lui 2018, restul urmand a fi livrate in prima jumatate a lui 2019.

Cele mai recente trenuri de metrou Něva vor dispune de un nou tip de usi echipate cu transmisii electrice si o optiune de control automatizat al trenului. Vor avea si modificari speciale la interior pentru pasagerii cu mobilitate redusa. Noul material rulant va utiliza tehnologia de franare recuperativa putand astfel economisi pana la 25% din energia electrica.

Insula Vasilyevsky

Siguranta pasagerilor si a mecanicilor de tren este garantata de sisteme de supraveghere video externe si interne, cu inregistrarea datelor. Pasagerii sunt, de asemenea, asistati de sistemul de informatii audiovizuale.

„Aceasta noua comanda este precedata de alte livrari pe care le-am avut pentru metroul din Sankt Petersburg. Deja, 17 metrouri fabricate de noi opereaza pe linia verde situata pe Insula Vasilyevsky din Sankt Petersburg. Cu cele 7 noi trenuri de metrou, numarul total al materialului rulant furnizat de catre Škoda ajunge acum la 24”, a precizat Tomáš Ignačák, Presedintele Consiliului de Administratie al Škoda Transportation.

Ultimele Articole