spot_img
duminică, februarie 5, 2023
spot_img

CFR Călători vrea contract de salubrizare vagoane la București Obor și alte patru stații

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA vrea să încheie un contract de salubrizare vagoane la București Obor și alte patru stații.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Serviciul de salubrizare intermediară la trenurile de calatori din stațiile cap secție: București Obor, Urziceni, Videle, Târgoviște și Giurgiu”.

Valoarea totală estimată a contractului, cu valabilitatea de un an, este de 607.956 de lei, echivalentul a peste 120.000 de euro. Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.

Contract de salubrizare vagoane la București Obor. Revizia – desființată acum 10 ani

”În stațiile fără revizii de vagoane/unităţi de tracţiune recepţia serviciului de salubrizare, aplicarea grilei de apreciere şi întocmirea fişelor de apreciere a calităţii prestaţiei de salubrizare se realizează de către partida comercială a trenului (şef de tren, conductor de tren) sau alt personal nominalizat, din partea beneficiarului, respectiv de către prestator”, se arată în caietul de sarcini al licitației.

Revizia de Vagoane București Obor a fost desființată în 2012, iar CFR Călători a și scos terenurile la licitație, după cum a scris Club Feroviar.

Garanția de participare la procedura de achiziție este de 6.079 de lei, valabilă 120 de zile. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 3 ianuarie 2023, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 3 mai 2023.

Ultimele Articole