spot_img
sâmbătă, octombrie 1, 2022
spot_img

Regionala Timișoara a CFR SA reia licitația de salubrizare în gări. Preț și durată duble

Licitația de salubrizare în gări lansată la finele lunii decembrie de Regionala Timișoara a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a fost anulată. Apoi, în urmă cu două zile, procedura a fost lansată din nou, pentru o perioadă dublă și la preț dublu.

Pe 20 decembrie 2021, în sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație, în procedură simplificată, cu titlul ”Salubrizare pe raza Sucursalei Regionale de Căi Ferate Timișoara în stațiile CF și spații cu specific feroviar – 4 loturi”. Valoarea totală estimată a contractului era de 1.940.039,88 lei, echivalentul a aproape 400.000 de euro, așa cum a scris la vremea respectivă Club Feroviar.

Contractul era împărțit în patru loturi, după cum urmează:

Lot 1 Timiș – Salubrizare pe raza Sucursalei Regionale de Căi Ferate Timișoara în stațiile CF și spatii cu specific feroviar: Timișoara Nord, Lugoj + Secția L2, Timișoara Sud, Timișoara Est, Jimbolia, Buziaș, Stamora Moravița, Sediu SRCF Timișoara, Clădire CE+CT1+Secția L3 Timișoara

Valoarea estimată fără TVA: 568.093,08 lei

Lot 2 Arad – Salubrizare pe raza Sucursalei Regionale de Căi Ferate Timișoara în stațiile CF și spatii cu specific feroviar: Arad, Curtici, Aradul Nou, Radna, Sântana, Clădire Mentenanță Arad

Valoarea estimată fără TVA: 629.989,56 lei

Lot 3 Caraș-Severin – Salubrizare pe raza Sucursalei Regionale de Căi Ferate Timișoara în stațiile CF și spatii cu specific feroviar: Caransebeș + L1, Reșița Nord, Reșița Sud, Băile Herculane, Orșova

Valoarea estimată fără TVA: 504.190,26 lei

Lot 4 Hunedoara – Salubrizare pe raza Sucursalei Regionale de Căi Ferate Timișoara în stațiile CF și spații cu specific feroviar: Deva + Rc Deva + L5 + CT4, Simeria + L9, Petroșani, Orăștie, Ilia, Livezeni

Valoarea estimată fără TVA: 237.766,98 lei.

O nouă licitație de salubrizare în gări. Explicațiile lui Adrian Istrati, directorul Regionalei Timișoara

Sâmbătă, în SEAP a apărut un nou anunț de licitație, cu titlul ”Salubrizare pe raza Sucursalei Regionale de Căi Ferate Timișoara în stațiile CF și spații cu specific feroviar”.

De această dată, procedura nu mai este împărțită în loturi, însă lista stațiilor vizate este aceeași ca la precedenta procedură, iar valoarea totală estimată este de 4.255.904,40 lei, de 2,2 ori mai mare.

„Inițial, cine a promovat această procedură a făcut-o pentru o perioadă de șase luni. După venirea mea la conducerea Regionalei (n.red. – cu două zile înainte de Crăciun, după cum a scris Club Feroviar AICI), am anulat-o, pentru că vrem s-o facem pe un an. Nu stăm să facem licitații din șase în șase luni. Apoi, pe parcursul anului, avem timp să pregătim documentația necesară lansării unei licitații în vederea încheierii unui contract de salubrizare pe doi, trei sau chiar patru ani”, a declarat pentru Club Feroviar directorul Regionalei Timișoara a CFR SA, Adrian Istrati.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare la această nouă procedură de achiziție este data de 14 februarie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 14 august 2022.

Ultimele Articole