CFR SA a lansat o licitație pentru servicii de salubrizare în Gara de Nord și Gara Basarab din București

13 septembrie 2019

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru servicii de salubrizare în Gara de Nord și Gara Basarab din București.

salubrizare în Gara de Nord mutarea Gării de Nord modernizarea Gării de Nord Euro 2020 pană de curent în gara de nord modernizarea Gării de Nord

Este vorba de ”Servicii de curățenie în spații destinate publicului călător sau activității de exploatare: sălile de așteptare; vestibule și holurile de acces în stație; holurile caselor de bilete; peroane; spațiile dintre liniile căii ferate în grupele A și B (Nord și Basarab – n.red.); spațiile verzi din incinta stației; trotuarele și suprafețele de acces din stație spre oraș precum și trotuarul din fața clădirii stației; rampe de gunoi”, potrivit anunțului postat în sistemul electronic de achiziții publice.

Aproape două milioane de lei pentru salubrizare în Gara de Nord și Gara Basarab

Valoarea totală estimată este de 1.999.414,08 lei. Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.

Participanților li se cre experiență similară, astfel: executarea de servicii de tipul specificat. Lista principalelor servicii prestate în ultimii trei ani, conținând valori, perioade de prestare, beneficiari indiferent dacă aceștia sunt autorități contractante sau clienți privați. Experiența similară se va demonstra prin prezentarea unui contract sau mai multe contracte din care să reiasă servicii similare prestate în ultimii trei ani cu o valoare individuală/cumulată de minimum 1.999.418,08 lei . Servicii similare acceptate: servicii de curățenie și igienizare.

Se solicită garanție de participare în cuantum de 19.994,14 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 16.10.2019, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 16.02.2020.