spot_img
miercuri, februarie 8, 2023
spot_img

Licitație pentru salubrizare în Gara de Nord și Gara Basarab, în valoare de un milion de euro

Regionala București a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru salubrizare în Gara de Nord și Gara Basarab, în valoare de aproape un milion de euro.

salubrizare în Gara de Nord măsurile anticoronavirus în transporturi coronavirus în Gara de Nord

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat vineri dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Salubrizare Stația C.F. București Nord gr. A și B”.

Serviciul constă în salubrizarea curentă și generală în gările București Nord și Basarab și transportul gunoiului rezultat la recipientele selective din incinta stației.  Valoarea totală estimată a contractului este de 4.389.380,64 lei, echivalentul a 907.000 euro.

Durata acordului cadru va fi de doi ani de zile. Pe baza acordului cadru se estimează a se încheia două contracte subsecvente cu o durată/frecvență de 12 luni, în funcție de necesitătile beneficiarului și de fondurile disponibile. Valoarea minimă a contractului subsecvent este 2.016.000 de lei, iar cea maximă de 2.194,690,32 lei. Valoarea minimă a acordului cadru este de 2.194.690,32 lei, iar cea maximă de 4.389.380,64 lei.

La atribuirea ofertei, componenta financiară va cântări în proporție de 90%, restul fiind acordat pentru calitatea echipamentelor.

Licitație pentru salubrizare în Gara de Nord și Gara Basarab. Condiții de participare

Pentru participarea la licitație se cere lista principalelor servicii prestate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani de zile, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați. Experiența similară se va demonstra prin prezentarea unui contract sau mai multe contracte din care să reiasă servicii similare prestate în ultimii trei ani cu o valoare individuală/cumulată de minimum 2.194.690,32 lei, printr-un contract sau mai multe contracte. Prin servicii similare se înțeleg servicii de evacuare a apelor reziduale, de eliminare a deșeurilor, de igienizare și servicii privind mediul.

Se solicită garanție de participare în valoare de 21.946,90 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 9 septembrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 9 ianuarie 2021.

Ultimele Articole