spot_img
vineri, septembrie 30, 2022
spot_img

Salariile la CFR SA nu s-au dat la toată lumea. Cine a luat și cine nu a luat

Salariile la CFR SA s-au plătit vineri, 12 august, având în vedere că luni, 15 august, de Sfânta Maria, este zi liberă, fiind sărbătoare legală.

Numai că nu toată lumea și-a luat salariul. În Centralul Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA toată lumea și-a primit banii pe card.

Nu același lucru s-a întâmplat însă și la Sucursala Regională București. Aici, și-au primit lefurile doar angajații care au cont (și card) la Banca Transilvania. Ceilalți (de exemplu cei care au cont la ING) nu au primit nimic și vor fi nevoiți să aștepte ziua de marți, prima zi bancară după minivacanța de Sfânta Maria. Cel mai probabil, banii au fost virați destul de târziu în cursul zilei de vineri, așa că nu a putut fi făcut transferul interbancar.

O situație identică celei de la București ne-a fost semnalat că s-a produs și la Regionala Cluj, așa că este posibil ca ea să fie generalizată, pe toate cele opt regionale.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Salariile la CFR Călători s-au dat vineri

Și la celelalte societăți feroviare de stat salariile s-au dat înainte de 15 august, când este data stabilită prin contractul de muncă.

În ceea ce privește Societatea Națională de Transport feroviar de Călători CFR Călători SA, anunțul a fost făcut vinerea trecută, 5 august, de directorul general Traian Preoteasa, la emisiunea Drumurile Noastre de la B1 TV, așa cum a relatat la vremea respectivă Club Feroviar. „Săptămâna viitoare se vor plăti salariile la CFR Călători. Plătim salariile chiar cu o zi înainte, dat fiind că este și zi liberă Sfânta Maria (luni, 15 august – n.red.). Voi plăti salariile în data de 12 august (vineri – n.red.)”, a spus Traian Preoteasa.

Ultimele Articole