spot_img
sâmbătă, mai 28, 2022
spot_img

CFR Călători organizează o licitație pentru saboți de frână pentru locomotive

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a lansat o licitație pentru achiziția de saboți de frână pentru locomotive.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat luni dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Saboți de frână din fontă fosforoasă pentru materialul rulant motor (Saboți LE și Saboți LDH)”.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru ce se vrea a fi încheiat este cuprinsă între 58.000 și 3.075.000 de lei.

Licitație pentru saboți de frână pentru locomotive, împărțită în două loturi

Procedura de achiziție este împărțită în două loturi, după cum urmează:

  1. Saboți de frână din fontă fosforoasă pentru materialul rulant motor, din dotarea locomotivelor electrice

Valoarea estimată fără TVA: 40.000 – 2.400.000 de lei

  1. Saboți de frână din fontă fosforoasă pentru materialul rulant motor, din dotarea locomotivelor diesel electrice DF 1250 CP și diesel hidraulice tip DHE de 1360 CP și DHC de 1250 CP

Valoarea estimată fără TVA: 18.000 – 675.000 de lei.

Operatorii economici români ce depun oferte trebuie să dețină Autorizaţie de furnizor feroviar şi Certificat de Omologare Tehnică sau Agrement Tehnic Feroviar (după caz), eliberate/vizate de către AFER în conformitate cu cerinţele art. 1 si 2 din OMT 290/2000, pentru obiectul lotului ofertat – valabile la momentul prezentării.

Persoanele juridice străine trebuie să prezinte certificate sau alte documente emise de organisme abilitate în acest sens, care să ateste conformitatea produselor, identificate clar prin referire la specificații sau standarde relevante, respectiv autorizație din țara de origine, eliberată de către organismul abilitat să emită astfel de autorizații, precum și Agrement Tehnic Feroviar eliberat/vizat de AFER. Documentele se vor prezenta însoțite de traducerea autorizată în limba română.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 12 noiembrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 12 februarie 2022.

Ultimele Articole