duminică, septembrie 26, 2021
spot_img

S-a reluat circulația Mocăniței din Apuseni. Trenul a revenit pe șine după inundații

Începând din acest weekend, s-a reluat circulația Mocăniței din Apuseni, care fusese întreruptă din cauza inundațiilor din ultima perioadă.

s-a reluat circulația Mocăniței din Apuseni Mocănița de pe Valea Arieșului

Turiștii care ajung în Țara Moților în următoarea perioadă vor avea parte din nou de călătoriile cu trenul de epocă din Munții Apuseni, informează site-ul Turda News. Astfel, s-au reluat deja călătoriile pe linia de cale ferată îngustă care face legătura între Abrud și Câmpeni, grav afectată de inundațiile din această lună.

Trenulețul turistic circulă din nou, începând de duminică, pe linia de cale ferată reparată cu mari eforturi după inundațiile repetate din luna iulie. Contravaloarea biletelor cumpărate de turiști va fi folosită pentru continuarea reparațiilor la linia de cale ferată îngustă.

S-a reluat circulația Mocăniței din Apuseni. Turiștii pot vedea efectele inundațiilor

Traseul Mocăniței Apusenilor, Câmpeni-Abrud a fost grav afectat de inundațiile și alunecările de teren din ultimele zile. ”Turiștii vor avea posibilitatea să vadă efectele inundațiilor și reparațiile în curs pe care le efectuăm”, se arată într-un comunicat de presă remis Club Feroviar de către societatea Calea Ferată Îngustă, cea care administrează infrastructura și materialul rulant al Mocăniței.

Mocănița va circula sâmbăta și duminica, din oră în oră, între orele 10.00 – 16.00, cu plecare din Câmpeni. Tariful este de 20 de lei de persoană. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole