spot_img
duminică, februarie 5, 2023
spot_img

BREAKING S-a reluat circulația pe M500, după accidentul feroviar de la Gugești

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat vineri seara că începând cu ora 17.50 a fost reluat traficul feroviar de călători, pe intervalul de stații Gugești – Sihlea, pe firul I. Acesta fusese întrerupt după accidentul feroviar de la Gugești, care s-a produs joi dimineață.

Primul tren de călători care tranzitează această zonă este IR 1657, care circulă în relația București Nord – Bacău.

Echipele de intervenție ale SRCF Galați acționează în continuare în această zonă și pentru eliberarea firului II.

Accidentul feroviar de la Gugești a întrerupt circulația pe M500

Traficul feroviar de călători a fost închis începând de joi, 1 decembrie 2022, între Gugești și Sihlea, din cauza unui accident feroviar în care au fost implicate două trenuri private de marfă, așa cum a relatat Club Feroviar.

Pentru asigurarea continuității traficului feroviar de călători în aceste două zile, trenurile au circulat pe ruta deviată Mărășești  – Tecuci – Barboși – Făurei – Buzău și retur. Purtătorul de cuvânt al CNCF CFR SA, Oana Brânzan, a precizat că reprezentanții SRCF Galați au asigurat permanent sprijinul tehnic al intervenției la fața locului și au acționat cu personal specializat, inclusiv în cursul nopții, astfel încât circulația trenurilor de calători să se reia în condiții normale și de siguranță pe ruta directă.

”CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor și îi asigură că personalul feroviar intervine în continuare în zona deraierii, cu utilaje de mare tonaj, astfel încât să redeschidem circulația, în condiții de siguranță și pe firul II”, se mai arată în comunicatul CNCF CFR SA.

Ultimele Articole