spot_img
sâmbătă, septembrie 24, 2022
spot_img

S-a defectat locomotiva la Trenul Foamei. Întârziere și frig în vagoane

În cursul dimineții de vineri s-a defectat locomotiva la Trenul Foamei, fapt ce a cauzat o întârziere de peste două ore în parcurs.

Locomotiva trenului Interregio 1834, care a plecat la ora 6,49 din Timișoara Nord și care ar fi trebuit să ajungă la destinația finală, Iași, la ora 21,46, s-a defectat pe parcurs. Defectarea locomotivei s-a produs în stația Valea Viilor de pe secția 310, între Timișoara Nord și Arad, au precizat pentru Club Feroviar oficialii operatorului feroviar de stat. Defectarea locomotivei GM 910 de la ora 7,31 a provocat o întârziere de 89 de minute. Locomotiva a fost înlocuită cu DA 920.

Mai mult, când a ajuns în stația Oradea, la garnitură nu mai funcționa instalația de încălzire, fapt ce a necesitat intervenția personalului CFR Călători pentru rezolvarea problemei. Pe parcurs a mai acumulat întârziere, astfel încât, potrivit ultimelor date disponibile ale Companiei Naționale de Căi ferate CFR SA, ea a ajuns să depășească 130 de minute.

Lipsa de achiziții de material rulant nou, mai ales cel de tracțiune, își spune cuvântul încă o dată. Dezinteresul politicienilor se răsfânge asupra călătorilor și a ceferiștilor.

Ultimele Articole