spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

RZD si FELB majoreaza numarul trenurilor containerizate prin Mongolia

RZD-1RZD Logistics alaturi de subsidiara sa Far East Land Bridge (FELB) si in parteneriat cu TransContainer a inceput sa opereze de doua ori mai multe trenuri containerizate prin punctul de trecere a granitei Naushki (Mongolia), numarul acestora crescand la doua trenuri pe saptamana.
Trenurile pleaca din Changsha (China), traverseaza Mongolia, Rusia, Belarus si Polonia cu destinatia Hamburg (Germania). Timpul de calatorie mediu intre statia de plecare si statia de sosire este de 14 zile, lungimea rutei fiind de 10 390 km. Trenurile containerizate au o lungime standard de 57 de vagoane.
Aceasta metoda de transport demonstreaza ca serviciul de tranzit prin Mongolia este benefic din punct de vedere financiar si ca durata, fiind competitiv comparativ cu rutele feroviare prin alte puncte de granita si fata de transportul de marfa cu alte mijloace de transport. RZD Logistics si FELB furnizeaza suport logistic pentru acest serviciu, in timp ce materialul rulant si containerele sunt furnizate de TransContainer.

Ultimele Articole