spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

RZD semneaza un contract de 2 mld dolari cu Evraz

Evraz si Caile Ferate Ruse au semnat un acord pe cinci ani pentru livrarea a 3,2 milioane de tone de sine, cu o valoare totala de 111,7 miliarde de ruble (1,98 miliarde de dolari).

„Noul contract pe cinci ani cu partenerul nostru cheie, Caile Ferate Ruse, este o continuare a relatiilor pe termen lung. Contractul specifica volumul produselor livrate si categoria careia ii apartin aceste produse, astfel incat ambele parti sa isi poata planifica munca mai precis. In plus, exista optiunea de redistribuire a volumului sau a categoriilor de produse, ceea ce ii va permite partenerului nostru sa isi administreze mai usor portofoliul de comenzi in functie de nevoi”, a declarat Ilya Shirokobrod, vice-presedinte al departamentului de vanzari si logistica, Evraz.

Compania Evraz va continua sa livreze sine de toate felurile Cailor Ferate Ruse, inclusiv produse speciale, cum ar fi sinele pentru traficul mixt de mare viteza, sine rezistente la temperaturi foarte scazute, sine cu o rezistenta ridicata la uzura, dar si elemente pentru aparatele de cale. Toate aceste categorii de sine sunt livrate in Rusia doar de Evraz. Acordul stipuleaza cresterea progresiva a livrarii sinelor cu o lungime de 100 m pana la 360.000 tone pana in 2020.

In prezent, Evraz si Caile Ferate Ruse continua dezvoltarea noilor proiecte de cale ferata pentru imbunatatirea eficientei intretinerii liniilor de cale ferata.

Ultimele Articole