luni, aprilie 29, 2024
spot_img

RZD demareaza reconstructia liniei Belgrad – Bar

RZD International-Belgrade Pachevo_e88b1618fcc040f23ccdb95c98cd25e5Au fost lansate lucrarile de reabilitare a secțiunii Resnik – Valjevo, în lungime de 77.6 km, prima etapă a proiectului mai amplu de reconstrucției a liniei de cale ferată Belgrad – Bar, parte a Coridorului XI TEN-T.
Linia Belgrad (Serbia) – Bar (Muntenegru) , având 287 km, este cea mai lungă linie de cale ferată de pe teritoriul Serbiei.
RZD International va reabilita terasamentul și calea ferată, va supraveghea reconstrucția a 2 tuneluri, 17 poduri, catenara, semnalizarea și telecomunicațiile, precum și modernizarea a 10 stații de cale ferată.
Unele lucrări de construcție și de reabilitare vor fi efectuate de către subcontractori sârbi. După reparații, viteza maximă a traficului de pasageri va crește până la 120 km / h.
Lucrările de reabilitare vor fi efectuate în conformitate cu contractul semnat, în decembrie 2015, între RZD Internațional și Administratorul de Infrastructură Feroviară din Serbia.
Proiectul ar putea fi terminat până în iunie 2018, iar prețul său contractual este de aproximativ 80 de milioane de dolari.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole