miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

RZD creeaza un sistem de informare unitar pentru toate modurile de transport

RZD Holding lucreaza la dezvoltarea unui sistem de informare unitar care sa combine eficient diferite mijloace de transport, a anuntat Yevgeny Charkin, Director pentru Tehnologia Informatiei in cadrul Cailor Ferate Ruse. „Dorim sa facem din RZD Holding un hub care sa nu concureze cu rivalii sai, ci dimpotriva, sa includa toate mijloacele de transport intr-un sistem comun de care sa beneficieze clientii”, a declarat Yevgeny Charkin.
In acest moment, companiile holdingului cresc cota serviciilor logistice, dezvoltand transportul intermodal si implicand transportul rutier. „Compania dezvolta activ aplicatiile mobile si mecanismele moderne pentru avertizarea clientilor cu privire la transportul marfurilor prin intermediul mesagerilor. Obiectivul nostru strategic este sa tindem catre un spatiu al informatiei unitar”, a declarat Yevgeny Charkin.
In domeniul managementului traficului, Caile Feroviare Ruse se indreapta catre sistemele de management inteligent. Acest lucru va crea automat un program optimizat al trenurilor.
In plus, tehnologiile digitale sunt introduse pentru a monitoriza starea infrastructurii, inclusiv integrarea sistemelor de monitorizare video cu privire la starea liniei pe care circula trenurile de mare viteza si monitorizarea sistemelor pentru vehiculele de geometrie a caii si de identificare a fisurilor.
„Trebuie sa analizam intreaga cantitate de informatie pe care am acumulat-o pentru a realiza o abordare mai buna din punct de vedere calitativ a operarii infrastructurii noastre”, a explicat Yevgeny Charkin.
De asemenea, Caile Ferate Ruse depun eforturi pentru a unifica sistemele nationale de management al documentelor electronice folosite in peste 10 tari.
„In prezent, suntem interesati sa cream un coridor electronic de tranzit din China catre Europa. Construim tehnologie in asa fel incat sa fie mai profitabil pentru client sa foloseasca serviciile de transport feroviar care trebuie sa fie mai rapid si mai ieftin”.

Ultimele Articole